FACEBOOK MIRC’Yİ GERİ GETİRİYOR

FACEBOOK MIRC’Yİ GERİ GETİRİYOR


Op Versene Mark!


Bir jenerasyonun Facebook, WhatsApp, Tinder ve türevleri yokken sosyalleşmesini sağlayan mIRC, Facebook'a rol model olmaya hazırlanıyor. Rooms isimli bir uygulama yayınlayan internetin megastar'ı, insanların kendi ilgi alanları dahilindeki başlıklar altında toplaşabileceği ve fikir alışverişinde bulunabileceği yeni ortamlar yaratmayı hedefliyor.

 

 

 

Her odanın farklı ilgi alanları dahilinde kişisel olarak düzenlenebildiği uygulamada, ilginizi çektiğini düşündüğünüz bir odaya girebilmek için özel davetiye kodlarına ihtiyacınız var. Misal; Sokak Modası, Pug Seviciler, Kartal Gol Gol Gol'cüler tarzı farklı farklı odalara giriş yapabilir veya yaratabilirsiniz. Burada aynı alanda ilgi sahibi olduğunuz insanlarla fikir alışverişi yapabilir, böylece Facebook ve Tinder'ın cıvıklaştırdığı sosyal medyayı lehinize çevirebilirsiniz.

 

 

 

Tıpkı mIRC'de olduğu gibi farklı nickname'ler seçip Zurna veya Punk gibi kanallar yerine farklı "Oda"lara girdiğiniz uygulama ile "Mırç" ruhunu tekrar yaşama şansını yakalayabilirsiniz.

 

 

Uygulamayı yayınlayan Facebook'un en büyük hedefi, insanların "Rahat rahat kendi olabilecekleri" alanlar yaratabilmek.

 

ŞURADAN uygulamayı indirebilir, BURADAN da daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.