FASHION QEYFİ: ÇARŞAMBA

FASHION QEYFİ: ÇARŞAMBA


Marge Simpson'in Gardirobuna Sahip Olun


Marge Simpson’ın Chanel Takımı Satışa Çıktı

 

The Simpsons müptelası ve moda tutkunu iseniz Marge’ın iki parçalık pembe Chanel takımı indirim reyonunda yakalayıp bırakmadığı bölümde kadıncağızın haklı sevincine ortak olmuşsunuzdur. “Ah o Chanel benim olaydı” diye ağıtlar yaktıysanız ise müjdemiz var: artık pembe pembe gönlüm sende Chanel’e sahip olabilirseniz. 1.999 dolarınız varsa ve bunu bir sarı benizli bir hanımla aynı gardıroba sahip olmak için harcamak arzusundaysanız şöyle buyurun.

 

 

 

Vurmaya Kıyamayacağınız Louis Vuitton Kum Torbası

 

Louis Vuitton ile kendi vizyonunu harmanlayıp mirası olarak geride birçok işbirliği bıraktıktan sonra modaevinden ‘Behlül kaçar’’ diyerek ayrılan Marc Jacobs’ın yerini dolduracak kişinin aynı performansı gösterebileceğinden herkes şüpheliydi.  Markanın yeni sanat direktörü Nicolas Ghesquiere, şüphecilerin aklındakini soru işaretlerini Louis Vuitton’un 160. yılı şerefine birbirinden kıymetli isimlerle yaptığı ‘Iconoclasts’ projesi ile cevaplamaya karar verdi. Rei Kawakubo, Christian Louboutin, Cindy Sherman, Frank Gehry ve Marc Newman Louis Vuitton’u kendilerince yorumlarken, Karl Lagerfeld’in projeye katkısı 175 bin dolarlık kum torbası oldu. Yalnızca 25 adet üretilen kum torbasına vurmaya kıyacak çıkar mı bilemiyoruz.

 

 

 

Gisele Bündchen x Chanel – The One That I Want

 

Baz Luhrmann, 2004’te 43 milyon dolarcık bütçeye mal olan Nicole Kidman’lı Chanel reklamından sonra ilk kez marka için kamera arkasına geçti. Bu kez başrolde tanrıçadan hallice Gisele Bündchen’in olduğu reklamın dünkü teaser’ının ardından bugün tamamı yayınlandı. Filmde Chanel mayosu ve saygıdeğer poposuyla önce güzelce sörf yapan, sonra anne, model ve aşık rollerine bürünen Gisele yine büyüleyici.