GEORGE & AMAL CLOONEY’NİN YENİ AŞK YUVASINA HOŞ GELDİNİZ

GEORGE & AMAL CLOONEY’NİN YENİ AŞK YUVASINA HOŞ GELDİNİZ


Mtv Cribs'te Bugün


Grinin elli tonu saçlarına kurban olduğumuz, suratındaki kırışıklıkları ezbere bildiğimiz, Como Gölü manzaralı evine komşu olamayacağımızdan maaşımızın son kuruşuna kadar varımızı yoğumuzu İtalya turuna yatırıp ülkenin diğer 19 bölgesini boş vermek suretiyle her seferinde soluğu Lombardy’de aldığımız George Clooney, bizi yok sayarak evlendi. Brad Pitt’in uzatmalı nişanlısı Angelina Jolie ile evlenmesi, Ryan Gosling’in Esmeralda (ESMERALDA!) adında bir kız çocuğu olması derken, kalplerimize hiç hassas davranmayan Hollywood’un bir zamanlar gözde bekarları böylece bizi birinci dereceden depresyona soktu.

 

 

Düğününün üzerinden 24 gün geçmesine rağmen biz hala bu bilgiyi sindirmeye çalışırken çıkan haberler, depresyonun evrelerinden inkar kısmını yaşamamıza izin bile vermiyor. George Clooney’nin Georgio Armani damatlığı, Venedik’teki yedi yıldızlı Aman Canal Grande Hotel’deki şaşalı düğünleri, Clooney’nin taze eşi (üzgün surat emoji’si) Amal Alamuddin’in soyadını değiştirmesi ve etrafında gelişenlere şimdi de George & Amal Clooney çiftinin yeni aşk yuvası eklendi.

 

 

Downton Abbey hayranı olan, hatta bu sezon diziye konuk oyuncu olacağı konuşulan Clooney, Downton Abbey malikanesini aratmayacak bir ev satın aldı. Amal Clooney’nin ofisi Londra’da olduğundan lokasyon tercihini şehre yakın özel bir adadan yana kullanan düşünceli kocanın yeni aşk yuvalarına 12 milyon dolar ödediği konuşuluyor. Özel adaya yakışır şekilde özel iskelesi de bulunan evde spor salonu, spa ve MTV Cribs’te görmeye alışık olduğunuz her şey var. Çift olur da özel adada sıkılırsa, Como Gölü’ne nazır evlerine, Meksika’daki villalarına, Los Angeles’taki dairelerine veya yedi yıldızlı bir otelin başkanlık süitine taşınabilir.

 

 

 

Amal Clooney’nin Oscar de la Renta tasarımı bir gelinlik giymesinden 3 hafta sonra hayatını kaybeden tasarımcıyı düşünürsek, bayan Clooney’nin biricik George Clooney’mize daha uğurlu gelmesini diliyoruz.