GEORGE CLOONEY’NİN DÜĞÜN FOTOĞRAFLARI GELDİ

GEORGE CLOONEY’NİN DÜĞÜN FOTOĞRAFLARI GELDİ


Kadinlarin aci Kaybi


Yıllanmış bir Château Margaux tadında olan, yaşıyla birlikte artan karizması sayesinde her jenerasyondan kadının kalbini çalan, 4 yıl süren ve 1993’te biten evliliğinden sonra evliliğe tövbe eden George Clooney, 27 Eylül’de Amal Alamuddin ile dünyaevine girdi. Avukat, aktivist ve yazar olan Alamuddin, Clooney’i nikah masasına oturmaya nasıl ikna etti bilmiyoruz; ancak bunu detaylı maddelerle anlatan bir kitap yazarsa alır, okur, ezberler, hatta fantezilerimizin katili olması gerçeğini affedebiliriz. Hayır affetmeyiz; ama köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyebiliriz.

 

 

Yedi yıldızlı Aman Canal Grande Hotel’de yapılan ve ünlü isimlerin arzı endamıyla şereflendirdikleri düğün sonrası 29 Eylül’de Venedik Belediyesi’ne gidip resmi nikahlarını kıyan çift yüzünden dünyadaki kadınlar evin ofisin internetini kesecek raddeye geldiler. Her bilgisayar açıp telefonlarına baktıklarında işkence mahiyetindeki yeni bir fotoğrafla karşılaşan ve tekrar tekrar duygusal çöküş yaşayan kadınlar bugün yine artçı depremle sarsıldı.

 

 

George Clooney’nin damatlığı Georgio Armani, Amal Alamuddin’in gelinliği ise Oscar de la Renta imzası taşırken, gelinliğin Fransız danteli ve dünyadaki kadınların gözyaşları kullanılarak yapıldığı rivayetler arasında.

 

Venedik’te akan suları durduran, dünya çapında tüm kadınları yasa boğan bu acı günün fotoğraflarından sonra internetsiz, dertsiz tasasız bir hayata başlamak üzere kadınların Amish kasabalarına akın ettiği konuşuluyor.