GEORGE R. R. MARTIN GAME OF THRONES DERSİNDEN SINIFTA KALDI

GEORGE R. R. MARTIN GAME OF THRONES DERSİNDEN SINIFTA KALDI


ünlü Yazar Kendi Söküğünü Dikebildi Mi?


Game of Thrones’un dahi olduğu kadar değişik yazarı George R. R. Martin’in Westeros’un geçmişini anlattığı ve tam adı “The World of Ice and Fire: The Untold History of Westeros and the Game of Thrones” olup insana söylerken hayatı sorgulatan yeni kitabının çıkmak üzere olduğunu geçtiğimiz günlerde DUYURMUŞTUK.

 

 

Kitabın tanıtımı için atom karınca misali söyleşiden söyleşiye koşan yazarın son durağı “Late Night with Seth Meyers” oldu. Sinema ve televizyon dünyasının nevi şahsına münhasır komik kadınlarından Amy Poehler’ın da konuk olduğu programda, George R. R. Martin’e Game of Thrones’la ilgili küçük bir test yapılarak kendi ilacından tattırıldı.

 

 

Dizide söylenen meşhur replikleri soru şeklinde karşısında gören Martin’den, bu repliklerin kime ait olduğunu söylemesi istendi. Zaman zaman tuzaklara düşüp topla ayrı yönlere uçsa da Martin testten geçer not almayı başardı. Kalemi eline alınca önüne geleni hunharca öldüren Martin’in, özel hayatında her şeye kıkır kıkır gülen, sevgi dolu, dünya tatlısı bir dede olduğu gerçeği ise gözlerden kaçmadı.