GHOSTBUSTERS ŞARKISINA KASABIAN ELİ DEĞDİ

GHOSTBUSTERS ŞARKISINA KASABIAN ELİ DEĞDİ


çok Da İyi Oldu


En önemli bayramlarımızdan biri olmayan Cadılar Bayramı, bu gece İstanbul'daki hemen hemen tüm gece kulüplerinde en leş kostümerle kutlanmaya hazırlanıyor. Erkekler için Joker, kadınlar için de rahibe kostümünün her zamanki gibi vazgeçilmez olacağını düşünüyoruz. Bu düşüncemizde de bizce yüzde yüz haklıyız. Eğer Halloween İDDAA'sı diye bir şey varsa hiç düşünmeden yatı katı bu iki ihtimale yatırabilirisiniz. Play Tuşu olarak katılmayacağımız bu etkiniklerin haricinde, Cadılar Bayramı tüm dünyada kutlanmaya hazır bir halde bekliyor. 

 

 

Müzik grupları, bu eğlenceli bayramda hayranlarına değişik hediyeler veriyorlar. İngiliz grup Kasabian da hediyesini esirgemeyen gruplardan biri. Son albümü 48:13'le hayranlarının bir kısmını tatmin eden, bir kısmını ise hayal kırıklığına uğratan grup, Halloween için hayranlarına çok özel bir hediye verdi.

 

Eylül ayında Amerikan radyosu Sirius XM'e konuk olan Kasabian, orijinali Ray Parker Jr.'a ait olan Ghostbusters'ın ünlü şarkısını cover'lamıştı. İngiliz grup, bu cover'ını Cadılar Bayramı dolayısıyla hayranlarıyla paylaştı. Sağ ol Kasabian, bayramın kutlu olsun.