JIM CARREY, MATTHEW MCCONAUGHEY’İN YERİNE GÖZ DİKTİ

JIM CARREY, MATTHEW MCCONAUGHEY’İN YERİNE GÖZ DİKTİ


Rustin Cohle’u Bir De Böyle İzleyin


1994 yılında The Mask, Ace Ventura ve Dumb and Dumber ile yüzünü abidik gubidik şekillere sokarak şöhret basamaklarını roketle tırmanan, sonrasında adamakıllı rollerin altından da başarıyla kalkarak bütün dünyayı ters köşeye yatıran Jim Carrey, şu sıralar uçurumdan aşağı düşen kariyerini tekrar rayına sokmakla meşgul.

 

Bu arayışında aldığı “en radikal” karar, nedenini anlayamadığımız sebeplerden dolayı bu yaştan sonra tekrar yüzünü abidik gubidik şekillere sokarak film çekmek oldu. Fragmanından anladığımız kadarıyla patates ötesi gözüken Dumb And Dumber To’nun vizyon tarihin yaklaşması dolayısıyla promosyon turnesine çıkan Carrey’nin duraklarından biri SNL oldu.

 

 

Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın iyisi ve ecnebicesi Saturday Night Live’a, nam-ı diğer SNL’e yıllar sonra geri dönen oyuncu, zamanında meşhur olmasına vesile olan programda vasattan hallice bir performans sergiledi.

 

 

Bu performanslardan en eli yüzü düzgünü ise True Detective ile gönüllerimizde taht ve Tekel bayilerinde Camel kuyruğu kuran Matthew McConaughey’in geçtiğimiz günlerde çektiği araba reklamına yapılan remake oldu. True Detective’de Rustin Cohle karakterini Jim Carrey oynasaydı neler olabilirdi sorusunun ibretlik cevabı olan videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.