JUSTIN TIMBERLAKE BABA OLUYOR

JUSTIN TIMBERLAKE BABA OLUYOR


Kadinlarin Aci Günü


Uyarı: Bu yazı kadınlar için sarsıcı unsurlar içermektedir. Yazıyı okuduktan sonra, inkar hali, depresyon belirtileri, ağlama krizleri, şiddet eğilimi gibi belirtiler gözlemlerseniz, en yakın kız arkadaşınıza ya da terapistinize başvurun. Yazıyı okumadan önce beş paket mendil ve serotonin seviyenizi normale döndürecek kadar çikolatayı hazır bulundurmanızı şiddetle tavsiye ederiz.

 

Hayatlarımıza ‘N Sync ile giren ve ergenlikten çıkmasıyla solo kariyerine geçişi aynı döneme denk gelen Justin Timberlake, baba oluyor. 2012’te Jessica Biel ile dünyaevine girerek genç kızların kendisi ile kurduğu fantezileri Boğaz’ın derin sularına gömen JT, ‘evli’ unvanından daha da yürek acıtan ‘baba’ya dikey geçiş yapıyor.

 

 

2014 yılı kadınların yüreklerine acımasız davranmaya devam ediyor. Brad Pitt’in dünyaevine girmesi, Ryan Gosling’in bir kız babası olması, senelerin bekarı George Clooney’nin nüfus cüzdanındaki medeni halini değiştirmesi ile kadınların kalpleriyle oynanan Rus Ruleti’nde son kurşunu Justin Timberlake sıkıyor.

 

Babası Justin Timberlake olacağı için ortamların en cool çocuğu olarak büyüyecek müstakbel evladı ve Timberlake’in çocuğunun anası Jessica Biel’i hasetten çatlamak suretiyle kıskanıyoruz.