KRISTEN STEWART EDREMİT’E YERLEŞİYOR

KRISTEN STEWART EDREMİT’E YERLEŞİYOR


Donuk Bakişlidan Şok Karar


Aynı ifadesiz bakışla Hollywood'un zirve basamaklarını hızla tırmanan Kristen Stewart, bir süreliğine emekli olmaya karar verdi. Son iki yılda 7 film çeken, milyon dolarlarına milyon dolar ekleyen ve dünyanın en çok para kazanan aktrislerinden biri haline gelen KStew'un bu kararı almasının ardındaki neden, şu sıralar hayatının en mutlu anlarını yaşadığını düşünmesi.

 

 

USA Today'e konuşan donuk bakışlı aktris, "Los Angeles'ta iki göz bir oda satın alıp kafama göre takılacağım. Ellerimle bir şeyler yapmak istiyorum. Hemen yanlış anlamayın, heykel meykel diyorum işte. Birkaç ay önüme konan senaryoları okumayacağım bile. Kendi yazdığım bir kısa filmi çekiyorum. Aklımda bir sürü şey var. Bu kararı geçtiğimiz haftalarda aldım. Kafam rahat, mutluyum. Değmeyin keyfime." dedi.

 

Geleceğe dair hiçbir endişesi olmadığını ve hayatının en mutlu günlerini geçirdiğini de sözlerine ekleyen Kristen Stewart'ı uzunca bir süre büyük bütçeli Hollywood yapımlarında göremeyeceğiz. Gerçi bu Hollywood yıldızlarının sağı solu belli olmaz. Bakarsınız iki ay sonra Twilight 25'le karşımıza çıkar Stewart.

 

Kristen'ın şu anki ruh hali

 

Bir sonraki adımının Edremit'te yazlık satın alarak emekli albay hayatı yaşamak olduğunu düşündüğümüz Kristen Stewart'a donuk bakışlarıyla daha da mutlu günler diliyoruz.

 

Stewart, röportajını hayranlarına gönderdiği şu şarkıyla noktaladı.