“MADEM OTELDE KALIYORUM BARİ SEVİŞEYİM” DİYENLERE UYGULAMA

“MADEM OTELDE KALIYORUM BARİ SEVİŞEYİM” DİYENLERE UYGULAMA


Oteller İçin Tinder


"Şöyle 5 yıldızlı güzel bir otelde kalacağım tek başıma. Kimse yanlış anlamasın da flört edesim, hatta sevişesim var. Yine yanlış anlamasınlar ama bahsettiğim şey fuhuş değil. Ne bileyim, otelde kalan yakışıklı erkek/güzel kadınlar yok mudur benim gibi niyeti bozuk? Şimdi kalkıp abaza gibi açık açık da sulanamam lobide. Hay aksi, ne yapsam?"

 

 

"Uff param ancak 3 yıldızlı otele yetti. Ama yine de sevişesim var. 5 yıldızlı otelde sevişince oley, 3 yıldızlı otelde sevişince auvv. Ne auvv? Benim de felekten bir gece geçirme hakkım var. Ama burada lobi bile göt kadar. Etrafa şöyle bir bakınayım, belki benim gibi sevişesi olan birini bulurum."

 

 

Yukarıdaki iki senaryo ve daha fazlasını gerçek hayatında yaşayanları/yaşayacakları sevindiren mobil uygulama geldi. HelloTel isimli uygulama, bir nevi oteller için Tinder gibi bir şey. Check in yaptığınız oteli seçiyorsunuz ve bir profil yaratıyorsunuz. Otelde kalış sebebinizi belirtip, hangi amaçla arkadaş/partner aradığınızı belirtiyorsunuz. Karşı taraf bunu görüp "Benim de niyetim bozuk" diyor. Ve olaylar gelişiyor…

 

 

Her duruma karşı bir mobil uygulamamız var çok şükür. Yakında bakkala giderken bile seviştiren uygulama çıkarsa şaşırmayacağız.