NASA’YLA VER ELİNİ MARS

NASA’YLA VER ELİNİ MARS


İkametinizi Mars'a Aldirin


Ülke gündemi malumunuz. O hep söylediğimiz "Çekip gideceğim buralardan" lafını gerçeğe dönüştermek isteyip de gerçekleştiremediğimiz günlerden yine bolca yaşıyoruz. New York, Londra, Berlin ve daha bir sürü şehre çekip gitme hayallerinin sıradanlaştığı şu günlerde hedef büyütmenin tam yeri ve de tam zamanı değil mi? Çıkın kardeşim çıkın, ülkeden çıkın, Avrupa'dan çıkın, Amerika'dan çıkın, dünyanın dışına çıkın. Koca galakside elbet yaşanacak farklı bir yer bulunur. Mesela Mars. Hakkında "Su bulundu", "Mars'ta hayat var", "Mars'ta hayat sana güzel" gibi cümleleri duymaya alıştığımız Mars'a yerleşmek artık çok kolay.

 

Bunun için dünya para dökmeniz gerekmiyor, hatta hiç para dökmeniz gerekmiyor. 7'den 70'e herkes artık Mars'a gidebilir. Yapacağınız tek şey sadece bir form doldurmak. NASA sağ olsun; yeni uzay gemisi Orion'la ver elini Mars diyoruz. Ama bedenen değil, sadece ismen.

 

 

ŞURADAN dolduracağınız formla isminizi Orion'da yer alan mikroçipe kaydettirebilir ve 4-6 Aralık tarihleri arasında uzaya şutlanacak Orion'daki yerinizi alabilirsiniz. Başvuruların 31 Ekim'e kadar olduğunu hatırlatır, Mars'taki yeni yaşamanızda ferahlıklar dileriz.