PHARRELL’İ GÖRÜNCE AKLINI YİTİREN HAYRAN

PHARRELL’İ GÖRÜNCE AKLINI YİTİREN HAYRAN


En Acayip Doğum Günü Hediyesi


Arkadaşlarıyla doğum günü kutlamak için Midpoint’e giden Holy, hayatının şokunu yaşadı.

 

Richard Alpert’ten sonra tanıdığımız en yaşlanmayan adam Pharrell Williams, son yıllarda kariyerini düet yapmak ve iyi insan olmak üzerine kuruyor. Nerede bir hayır işi varsa orada dev şapkasından hemen sonra beliren Pharrell, bu sefer en büyük hayranlarından birinin doğum gününü bastı.

 

ITV1’da yayınlanan Surprise, Surprise isimli televizyon programı arkadaşlarının aday gösterdikleri kişilere hayatlarının en büyük sürprizini yapıyor. Lauren Hawke tarafından aday gösterilen Holy Addison, hiçbir şeyden haberi olmadan arkadaşının doğum gününü kutlamak için restoranta gidiyor. Hepimizin artık tüylerini diken diken etmeye başlayan Happy şarkısının çalmasıyla bir anda mekandaki herkes dans etmeye başlıyor. Başlı başına bir sürpriz olan bu durum Pharrell’in gelmesiyle seviye atlıyor.

 

 

Lauren Hawke, Holy Addison’ı aday gösterme sebebini ‘Holy son yıllarda çok zor zamanlar geçirdi. Babası henüz 45 yaşındayken hayatını kaybedince, hayatı karardı. Bu anının onu mutlu etmesini istedim.’ diye açıklıyor.