PLAY TUŞU EDİTÖRÜNÜ ARIYOR

PLAY TUŞU EDİTÖRÜNÜ ARIYOR


İş, Aş, Haydar Baş


Editör veya editörler aramak en büyük hobilerimizden birisi. Altı ayda bir "Bize benzeyen iki üç kişi daha gelsin ofise, komik olur." fikriyle yola çıktığımız kutlu İK haftasına girmiş bulunmaktayız.

 

 

Elin İngiliz'i; "A picture is worth a thousand words." yani; "Fotoğrafın neyini kodlayayım bacım?" dese de ufak tefek birkaç notumuz olacak:

 

– Bir önceki başvurumuzda gelen 300'e yakın CV'yi değerlendirmemiz biraz zaman almıştı. Bize üç dört gün süre verirseniz seviniriz. 

 

– "Gelen 300'e yakın CV" lafından korkmayın, elinizi korkak alıştırmayın. Eğer kendinize güveniyorsanız eğitiminiz, deneyiminiz çok yürüdüğümüz özellikleriniz olmayacaktır.

 

– Yazı örneklerinizi lütfen ama lütfen ciddiye alın. 

 

– Play Tuşu, kreatif ajansımızla dirsek temasında yürüyen bir yapıda olduğundan dolayı sosyal medya, proje yönetimi, fotoğraf, video, metin yazımı ve kreatif olarak kodlayabileceğiniz herhangi bir dala az biraz bulaşmış olmanız size köfte olarak dönecektir.

 

– Günün sonunda bir memur ağzıyla konuşmamız gerekirse: bu pozisyon tam zamanlı (09.00 – 18.30 / ofis Asmalımescit Beyoğlu'nda) olup, sigortası, ticket'ı, maaş'ı ve oraleti olan bir pozisyondur. 

 

– Tekrarlamakta fayda var, başvurular: [email protected]

 

Seviyesiz olan kazansın.

Play Tuşu