ROBERT PATTINSON’IN YENİ İMAJI: SARI BIYIK

ROBERT PATTINSON’IN YENİ İMAJI: SARI BIYIK


Gerçek Kesit'in Yeni Yildizi


Ajda Pekkan’a rakip olan ve vampir DNA’ları sayesinde Twilight’ın daima 22 yaşında ve taş gibi kalan vampiri Edward’ı canlandıran Robert Pattinson, cemiyet hayatının suratı botokslu hanımefendileri kadar tepkisiz Kristen Stewart’tan ayrılınca sessizlik yemini edip keşişler gibi tek kelime etmemişti. “Bekarlık sultanlıktır” motto’suyla uzun süre yalnız takılan R-Patz, geçtiğimiz aylarda New York sokaklarında Pazar Sürprizi kameralarına FKA Twigs a.k.a. Tahliah Barnett ile yakalanınca koyvererek ilişkisini bir FBI ajanı gibi saklamayı bıraktı.

 

 

Kristen Stewart’tan anlaşılacağı üzere nevi şahsına münhasır kişiliklerden hoşlanan Robert Pattinson, her ilişkisiyle tarzını değiştiren Kate Hudson’dan ilham aldı ve FKA Twigs ile birlikte Gerçek Kesit’in meşhur Sarı Bıyık abisi tarzı bir evrim geçirdi. Avrupa turnesinde olan FKA Twigs’in peşinden Paris, Brüksel demeden şehir şehir dolaşan ve içindeki groupie’yi serbest bırakan Pattinson, saçı sakalı da salarak dünya çapındaki genç kızların içlerindeki R-Patz aşkına el fatiha okumasına sebep oldu.

 

 

R-Patz’in FKA Twigs ile fotoğraflarına bakıyor ve Romain Garvas tarafından yönetilen Dior Homme reklamını hatırlıyoruz. Robert Pattinson, o eski halinden eser yok şimdi.