TIM COOK’UN AÇIKLAMASINA ÜLKEMİZDEN KORKUNÇ YORUMLAR

TIM COOK’UN AÇIKLAMASINA ÜLKEMİZDEN KORKUNÇ YORUMLAR


ülkemizdeki önlenemez Homofobi Maalesef Sunar


Dünyanın en büyük şirketlerinden birinde CEO'sunuz ve eşcinsel olduğunuzu büyük bir rahatlıkla ve özgüvenle açıklıyorsunuz. Çok afedersiniz ama boku çıkmış bu dünyada böyle güzel insanların olmasından ve onların cesaretinden ilham alabilme fırsatını yakalamak kadar güzel bir şey yok. Aklı azıcık başında olan her insanın ayakta alkışlayacağı bu cesur ve son derece doğal sözler, Apple CEO'su Tim Cook'a ait. Teknoloji dünyasına yön veren dünya devi firmanın CEO'su, bu açıklamasını Bloomberg Businessweek'teki yazısında yaptı ve ekledi; "Gay olmak bana tanrının verdiği en büyük hediyelerden biri."

 

 

Haliyle bu açıklamayı ülkemiz basını da haber yaptı. Böylelikle yaygın hastalıklardan biri olan homofobi de maalesef ortaya çıktı. Ülkemiz insanının dünya homofobikleri nüfusu arasında maalesef büyük bir yer kapladığı malumunuz. Hal böyle olunca inanılmaz çirkin manzaralarla karşılaştık ve akıl tutulması yaşadık. Güzelim insan beyninin bir çöp konteynırı yerine nasıl geçebileceğini bir kez daha görmemize neden olan yorumları okurken nevrimiz döndü. Aklı sıra komik olduğunu zanneden (Kusura bakmayın ama ağız dolusu küfür edesimiz de var) insanların Hürriyet.com'daki yorumları, ülkemizde insan olabilmenin ne kadar büyük bir erdem olduğunu bizlere bir kez daha hatırlattı. "Kendin gibi olmayanı ez, farklı olanla dalga geç" kompleksinin hemen hemen her satırında karşımıza çıktığı yorumların bazılarını sizlerle paylaşalım istedik.

 

Cook'un açıklamasının orijinal halini ŞURADAN okuyabilirsiniz.

 

 

Allaha veya neye inanılıyor/inanılmıyorsa önce iyi insan olmanın idrak edilebildiği, beynin mantık çerçevesi içinde kullanıldığı günler diliyoruz.