ÜÇ DAKİKADA STAR WARS SERİSİNİ YALAYIP YUTUN

ÜÇ DAKİKADA STAR WARS SERİSİNİ YALAYIP YUTUN


Beş Dakikada Beşiktaş Gibi, Ama Değil Gibi


 

A Long Time Ago In A Galaxy Far, Far Away size pek bir çağrışım yapmıyor mu? Star Wars kitlelerin afyonu olsa da hala sizin afyonunuz patlamadı mı? Gençliğini Star Wars yerine Twilight Triliogy sırasında yaşayanlardan mısınız? Ne zaman bir “nerdie” Star Wars muhabbeti başlatsa telefonunuzda Instagram’ı açıp masadan kopanlardan mısınız? O zaman size bir iyi bir de eh haberimiz var.

 

 

İyi haberi başlıkta verdik işte adamlar yapmış. 180 saniyelik şakalı, güldürmeli trilogy özeti artık size bir tık kadar yakın. Hemen izle, HD izle, indirmeden izle! Trilogy deyince yanlış anlaşılma olmasın, 4-5-6, yani biz Star Wars aşırı-severler için gerçek ve tek üçleme. Eh olan haber ise, bu tatlış video ne kadar leziz olsa da size hiçbir zaman nerd arkadaşlarınızla oturup bir trilogy maratonu yapma keyfini yaşatamayacak.

 

 

Video finalinde spoiler verse de bu Lost’un sonundaki ‘Ama hepsi ölüymüş ya…’ gibi bir spoiler değil. Neymiş o spoiler, bu gezegende yaşayan her canlının bildiği üzere Darth Vader aslında Han Solo’nun babasıymış. (Yalan spoiler)