YENİ TERMINATOR’DAN İLK GÖRSELLER GELDİ

YENİ TERMINATOR’DAN İLK GÖRSELLER GELDİ


Arnold'la Huzurevinden Terminator'a


İlk iki Terminator filminin bilim kurgu klasiği olmadığını iddia edenin alnını karışlarız. Lakin üçüncü film için diyebileceğimiz tek şey; "Yaşandı bitti saygısızca" olabilir. 1 Temmuz 2015'te vizyona girecek Terminator: Genisys ile ilgili neler hissetmemiz gerektiği konusunda ise henüz emin değiliz. James Cameron'ın senaryo yazımında da olsa filme katkı vereceği gerçeği umutlarımızı yeşertiyor. Valiliği bir kenara bırakan Arnold Schwarzenegger'ın tekrar Terminator'lığa soyunacağı filmden gelen ilk görseler ise kafalarda soru işareti bırkacak cinsten.

 

İyice yaşlandığı kabak gibi belli olan Arnie'nin Terminator hali;

 

 

Filmin kadrosundaki Emilia Clarke (Khaleesi lan işte. Sarah Connor'ı oynayacak), Jason Clarke (John Connor'ın yeni adresi), Jai Courtney (Spartacus'teki Varro lan işte. Kyle Reese'i oynayacak), Dayo Okeniyi, Courtney B Vance, Matt Smith (Dr. Who lan işte), Byung-hun Lee ve JK Simmons'tan birkaçının yer aldığı görsel;

 

 

Ve "Bir deri bir kemik kalmışın" dediğimiz T-800 görseli;

 

 

Termiantor: Genisys'ten karşımıza çıkan ilk görseller oldu.

 

Skynet'in tepesinin tasını attırmamamız gerektiğini bir kez daha anlayacağımız filmin ardından 2017 ve 2018'de sıfırdan başlamış iki Terminator daha izleyeceğiz.