ZOMBİ İSTİLASINA YÜRÜME MESAFESİNDEKİ EV SATIŞTA

ZOMBİ İSTİLASINA YÜRÜME MESAFESİNDEKİ EV SATIŞTA


Zombi Girmeyen Eve Doktor Girmez


İnsanoğlunun zombi merakının mantıklı bir açıklaması yok gibi bir şey. Popüler kültürün binbir film, çizgi roman ve diziyle karşımıza çıkardığı zombilere karşı o kadar büyük bir hayranlık besleniyor ki; hani "Hemen yarın bir zombi istilası gerçekleşecek" desek hiç de azımsanamayacak bir kitle itiraz etmez.

 

Böyle bir ihtimalde yapılması gereken şeyler, yerine getirilmesi gereken sorumluluklar karşımıza çıkabilir haliyle. Kuru kuru zombi istilasının orta yerinde pozisyon olmak pek de akıllıca olmaz. Evvela zombilere kapıyı gösterecek kale gibi bir eve ihtiyacımız olacaktır. Kale Kilit güvenilirliğinden çok daha fazlasını barındırması gereken böyle bir evi nasıl buluruz ki?

 

 

 

Şimdiye kadar birçok proje örneğini gördüğümüz zombi istilasından korunma evlerine bir yenisi daha eklendi. Ama bu seferki sadece proje olarak kalmıyor. Eğer 69.995 sterlininiz varsa, 10 yıl boyunca eve zombi girememesi garantisi veren bu sığınağa sahip olabilirsiniz. 

 

 

İngiliz firma Tiger Log Cabins'in elinden çıkma anti-zombi kabini 360 derecelik bakış açısı, dikenli tellerle çevrili bir çevre, güveniler/sağlam malzemeli işçilik, su ve silah deposu vadediyor.

 

Bu evle ciddi düşünüyorsanız sizleri ŞURAYA alalım.

 

Müşterilerin ürünle ilgili düşüncelerine de yer verilmiş.