APPLE FANBOY’LARINA BAYRAM HEDİYESİ

APPLE FANBOY’LARINA BAYRAM HEDİYESİ


Geçmişten Günümüze Apple ürünleri


Dünya üzerinde sevgi nefret ilişkisinin en somut örneklerinden biri kuşkusuz ki Apple markası. Bir tarafta sevenin ölümüne sevdiği, sorgusuz sualsiz her yeni çıkan ürününü almak için birbirini yediği, eline fırsat geçse son çıkan iPhone'u almak için çoluğunun çocuğunun rızkını gözünü kırpmadan harcayacak insanlar; diğer tarafta Apple ağzıyla kuş tutsa beğenmeyen, eleştiren, hor görenler. 

 

 

Sıradaki haberimiz kesinlikle ilk gruba dahil olan, gavurların "Fanboy" dediği Apple hastası insanlar için. Pop Chart Lab sitesinin hazırladığı poster 1976'da ilk Apple bilgisayarı Apple 1'ın ortaya çıkışından itiraben şirketin günümüze kadar ürettiği her şeyin yıllara yayılmış çizelgesini tutuyor. Her şey deyip geçtğimize bakmayın, poster ciddi anlamda bilgsayarlardan işletim sistemlerine, yazıcılardan klavye ve mouse gibi aparatlara, iPod’lardan iPhone'lara kadar geçmişten günümüze Apple şirketinden çıkmış 535 ürünün tamamını kapsıyor.

 

Haberin tam anlamıyla Apple aşıklarına hitap ettiğini sanırız daha önce belirtmiştik. Aşağıda daha detaylı bir şekilde inceleyebileceğiniz çizelgenin poster halini ise, Pop Chart Lab adresinden 80 dolara satın alabilirsiniz.