ARTIK KİMSE PATATES KIZARTMANIZA EL UZATAMAYACAK

ARTIK KİMSE PATATES KIZARTMANIZA EL UZATAMAYACAK


Bana sahip olabilirsin ama patateslerime asla


Yoğun, mesai dolu ve uzun bir haftaydı. Sabah 5’te kalkıp Moda’dan Bostancı’ya kadar koştun, işten çıkınca kendini yoga kursunda buldun, viparita karani a.k.a. ekstrem duruşunu bile yaptın ve büyük randevuna hazırlandın. Tüm hafta ikram edilen eklerleri geri çevirdin; çünkü o randevu için buna değerdi. Ve geri sayım bitti, o büyük an geldi. Midende kelebeklerle buluşma yerine koştun ve McDonald’s Big Mac menün tüm ihtişamıyla karşında.

McDonald’s ile olan uzun süreli ve seviyeli birlikteliğinizin, ona bu kadar bağlanmanın ve başta kalçana sonra göbeğine kattığı tüm eksilere rağmen ondan kopamamanın sebebi selvi boylu, çıtır çıtır patates kızartmaları… Tam kutusuna sığmayan taşan patateslerden birini ağzına atacaksın, sarımsaklı mayonezin olmadığını fark ediyorsun. Masadaki sevgilin Bilmemne’ye patatesine dokunmamasını söyleyerek sarımsaklı mayonez almaya koşuyorsun. Döndüğünde ise sevgilinin threesome girişimiyle karşı karşıya kalıyorsun. Patates kızartmasını paylaşamayacak kadar sevdiğinden bihaber sevgiline hoşça kal hediyesi olarak bir paket patates kızartması alıyor ve tek eşli ilişkine geri dönüyorsun.

Senin ve patates kızartmasını gözünden sakınacak kadar herkesin kendini güvende hissetmesini isteyen McDonald’s Canada uygulaması özelliklerine ‘Fry Defender‘ı ekledi. Masadan kalkarken tepsideki patates kızartmasının yanına telefonunu bırakıyorsun ve biri güzel yarine el sürmek istediğinde cam patlatacak bir alarm çalıyor. Çünkü sevenlerin arasına girmek büyük… Anladınız.