BLACK MIRROR’IN ÖZEL BÖLÜMÜNÜN KONUSU VE GÖRSELLERİ GELDİ

BLACK MIRROR’IN ÖZEL BÖLÜMÜNÜN KONUSU VE GÖRSELLERİ GELDİ


Yaradana Şükürler Olsun


Black Mirror hasreti ile yaşayan bünyelere hediyelerimiz var.

 

Altı bölüm olarak hayatımıza giren ardından da aniden veda eden Black Mirror, Noel özel bölümüyle geri dönüyor. Bu sıra sıra halay çektiren haberin mutluluğunu fütursuzca yaşayan bünyelere bir müjdemiz daha var. Mad Men’dan daha Mad Men olmayı başarabilen Jon Hamm’in başrolünde olduğu bölümden ilk görseller geldi. 16 Aralık’ta yayınlanacak olan bölüm, 90 dakika olacak.

 

Jon Hamm’e bu güzide bölümde The Shadow Line’dan Rafe Spall, Game Of Thrones’tan Oona Chaplin ve Janet Montgomery eşlik edecek. Dizinin yayınlanacağı Channel 4’un açıklamasına göre özel bölüm bu zamana kadar yayınlanmış en mükemmel bölüm olacak. Black Mirror yine teknoloji paranoyası konusunda gönül tellerimizi titretecek.

 

Channel 4 bölümün konusu hakkında ‘Matt ve Potter isimli iki karakteri Noel yemeği yiyip birbirlerine tuhaf anılarını anlatırken göreceğiz önce. Bölüm, insanların Facebook ve Twitter gibi gerçek hayatta da engelleme seçenekleri olsa neler olabileceğini gösterecek. Üç farklı hikaye dinleyeceğiz ve hepsi sonunda tek bir hikaye olacak. Bu bölüm dizinin hayranları için bir Noel hediyesi.’ dedi.

 

Saatlerinizi 16 Aralık, saat 21.00’e ayarlayın. Black Mirror geliyor!