DJ’LİĞE GÖNÜL VERENLERİ HAYATA KÜSTÜRECEK GELİŞME

DJ’LİĞE GÖNÜL VERENLERİ HAYATA KÜSTÜRECEK GELİŞME


Yilin Dj'i Seçilmek çok Da Zor Değilmiş


Büyük bir kuruluştan Yılın DJ'i ödülünü almak için sahip olmanız gereken en son şey yetenek. Müziğe, piyasaya çıkan şarkılara, enstrümanlara, mix'lemeye ne kadar hakim olduğunuzun bir önemi yok. Çünkü bu saydığımız başlıklar altında ne kadar yeteneksiz olursanız olun, günün sonunda 1 milyon dolar'lık gecelik ücretinizi alabilir ve yılın sonunda da Yılın DJ'i ödülünü evinize görürebilirsiniz. Tabii isminiz Paris Hilton'sa.

 

 

Yıllardır DJ'lik yetenekleriyle dalga geçmeyen müzik temelli basın kuruluşunun kalmadığı Paris Hilton, Fransız radyo istasyonu NRJ tarafından "Yılın en iyi çıkış yapan kadın DJ'i" seçildi. 

 

Maya Jane Coles, Heidi, Nina Kraviz, Steffi, Magda, Annie Mac, Dana Ruh, tINI, Nightwave, Louisahhh!, Hannah Wants, Ellen Allien, Deniz Kurtel, Mary Anne Hobbs, Shanti Celeste, Nina Las Vegas, Tama Sumo, Cassy gibi dişli ve dişi isimler arasından sıyrılarak bu ödülü kazanan Hilton, ödülünü Monte Carlo'da düzenlen bir törende aldı.

 

 

Seneye de Grammy'de "Müziğe Katkısından Dolayı Özel Ödül" kazanmasını beklediğimiz ve bu ihtimal gerçekleşirse pek de şaşırmayacağımız Paris Hilton'a kariyerinde başarılar diliyoruz. Şimdi sıra sizde hater'lar, dökün içinizi.