DÜNYANIN DİĞER UCUNDAKİ MİNİMAL ÖTESİ OTEL

DÜNYANIN DİĞER UCUNDAKİ MİNİMAL ÖTESİ OTEL


Lükste Sinir Yok


Ziyadesiyle stresli hayatlarımızdan uzaklaşmak için çıktığımız tatiller bazen amacına ulaşamayabiliyorlar. Akıllı telefonlarımızın peşimizi bırakmadığı, kalabalığın içinde kafamızın içindeki sesi dinleyemediğimiz tatillerden dönüşte ise sanki tatile hiç gitmemiş gibi hissediyoruz. Tatil anlayışınız herkesten ve her şeyden kopmaksa, hele bir de tasarım aşığıysanız, sizi rüyalarınızın oteliyle tanıştıralım: Fogo Island Inn.

 

 

 

Kanada’daki Newfoundland Adası’nda bulunan otel, adada doğan ve adayı terk ettiği 10 sene içinde fiber optik işinden çok yüz milyon dolarlar kazanarak evine geri dönen Zita Cobb’un hayallerinin betonda can bulmuş hali. Hiçbir yerin ortasında denilebilecek otele gitmek için önce uçağa sonra da feribota binmeniz gerekiyor. Hayatınızdaki tüm stresi diğer her şeyle birlikte geride bırakıp otele vardığınızda ise minimal bir detoks cenneti ile karşılaşıyorsunuz. Todd Saunders’ın tasarladığı ve gecelik süit fiyatlarının 875 dolar civarlarında dolaştığı otel, dünyanın en uç lükslerinden biri.

 

Önümüzdeki bayramlarda farklı bir alternatif arayanlara, ülke içindeki otel ve tatil köylerinden sıtkı sıyrılanlara şiddetle tavsiye edilir.