FRAGMAN YAĞIYOR, DURDURAMIYORUZ: PAN’DEN İLK FRAGMAN

FRAGMAN YAĞIYOR, DURDURAMIYORUZ: PAN’DEN İLK FRAGMAN


Peruklu Hugh Jackman Sunar


ABD'de Şükran Günü'nün yaklaşmasından dolayı büyük bütçeli Hollywood yapımları hediye niyetine fragmanları sağanak şeklinde yağdırmaya başladılar. Bizler de Ramazan ve Kurban Bayramları'ndaki aile temalı Coca-Cola reklamlarına talim ediyoruz.

 

 

Cuma günü ilk Star Wars: The Force Awakens fragmanı gelecek, sabırsızlıktan delirmek üzereyiz. Az evvel Jurassic World'ün ilk tam sürüm fragmanı yayınlandı, izledik. Tam sular duruldu diyecektik ki; Peter Pan'in Peter Pan oluş sürecini anlatan Pan'den ilk fragman geldi.

 

Joe Wright'ın yönettiği filmde Hugh Jackman'ı kel ve peruklu Blackbeard, Amanda Seyfried'i Mary, Rooney Mara'yı Tiger Lily, Garett Hedlund'u Hook, Levi Miller'ı ise minik Pan rolünde izleyeceğiz. Cara Delevingne'in de filmde yer alacak olması gözlerimizin kamaşma sebeplerini katlıyor.

 

 

İlk fragmana baktığımızda klişe tabiriyle bir "görsel şölen" bizleri bekliyor. Pan ve Hook'un kanka olduğunu, Neverland'in güzelce yansıtıldığını gördüğümüz fragmanın ardından 17 Temmuz 2015'te gösterime girecek filmi bekleme listemize kaydetmekte sakınca görmüyoruz.