FUTBOL ENDÜSTRİSİNDE KADIN OLMAK

FUTBOL ENDÜSTRİSİNDE KADIN OLMAK


İç Güzelliği Ve İş Ahlaki Sirra Kadem Basarsa


Futbol endüstrisi günümüzde bambaşka bir konumda. Akla hayale gelemeyecek paraların döndüğü ve adeta bacasız bir fabrika haline gelen bir endüstri olarak eski naif zamanlardan çok ama çok farklı bir yerde olduğu kesin. Ama yine de örümcek kafalar mesailerine kaldıkları yerden devam ediyorlar. 

 

 

Sırp futbol spikeri Katarina Sreckovic, milyon dolarların havada uçustuğu futbol endüstrisinde işini yapmaya çalışan insanlardan sadece biri. İşinin gerektirdikleri arasında yer alan futbolcu ve teknik ekiple röportaj vazifesini yerine getirmeye çalışan Sreckovic'in başına gelenler akıl mantık çerçevesinde açıklanamayacak düzeyde.

 

 

Ülkenin köklü kulüplerinden Kızılyıldız'ın futbolcularıyla saha içi ve antrenman tesislerinde röportajlar gerçekleştiren Katarina Sreckovic, kendisini şok eden bir kararla karşılaştı. Kulüpte top koşturan futbolcular, spor spikerinin kendilerinin yanına yaklaşmamasını istediler ve bu karar Sreckovic'e iletildi. Saçma kararın saçma gerekçesi ise Katarina Sreckovic'in futbolcuların dikkatini dağıtması. Spikerin Instagram hesabında paylaştığı fotoğraflarının da kararda büyük etkisi olduğunu düşünen kulüp, neyse ki hatasından geri döndü.

 

 

İç güzelliği ve iş ahlakının sırra kadem bastığı böyle bir habere vesile oldukları için Kızılyıldız futbolcularına akıl fikir diliyoruz.