INDEPENDENCE DAY 2 RESMİ İMZAYI ATTI

INDEPENDENCE DAY 2 RESMİ İMZAYI ATTI


Uzaylilar İkinci İstilaya Hazirlaniyor


90'lar Hollywood sinemasının en önemli ve büyük bütçeli bilim kurgu filmlerinden birkaçına imza atan Roland Emmerich, uzun zamandır 1996 tarihli bebeği Independence Day'in devam filmi için saçını süpürge ediyordu. Evvela Steven Hiller rolü ile uzaylıların ümüğünü sıkan Will Smith'in projede yer almayacağı kesinleşti, ardından da projenin iki ayaklı olacağı dedikoduları yükseldi. Lakin; filmin akıbeti bu kadar söylentiye rağmen bir türlü rayına oturamadı. Ta ki bugüne kadar.

 

 

Yapımcı firma 20th Century Fox, filmin çekimlerine Mayıs 2015'te başlanacağını açıkladı. Üstüne üstlük iki devam filmi dedikoduları sadece tek devam filmi çekileceğinin kesinleşmesiyle çürümüş oldu. Daha da önemlisi artık resmi bir vizyon tarihimiz var. Independence Day 2, 1 Temmuz 2016'da vizyona girecek.

 

İlk filmin vizyona girdiği zamanlarda bilinci yerinde olanlar hatırlarlar. Independence Day, muazzam görsel efektleriyle yurdumuz ana haber bültenlerinde kendisine fazlasıyla yer bulmuştu. Uzaylıların dünyayı istilasının en can alıcı örneklerinden biri olan mega bütçeli film, bakalım devam filmiyle de aynı etkiyi gösterebilecek mi?