JAMES FRANCO’NUN THE SMITHS ETKİLİ ALBÜMÜNDEN İLK VİDEO

JAMES FRANCO’NUN THE SMITHS ETKİLİ ALBÜMÜNDEN İLK VİDEO


Her çorbada Tuzu Olan Franco'dan Albüm


"Bilmediği beş vakit namaz, onu da bilir kılmaz" motto'sunun Hollywood temsilcisi James Franco, aynı anda beş film çevirebilmesi, yedi okuldan mezun olabilmesi, sanatın her dalında "Çorbada benim de tuzum olsun" demesi, en son Lana Del Rey'in dahil olduğu çapkınlık listesi ve Instagram'dan "yürümesi" ile fazlasıyla çok yönlü bir isim. İşte bu 64'ü 1 arada James Franco'nun bir de müzik grubu var. Daha evvelden sizlere bahsettiğimiz müzik grubun adı Daddy. Önceleri birkaç şarkı yayınlayan grupta Franco, Güzel Sanatlar öğrencisi Tim O'Keefe'le beraber çalışıyor. İkili yoğun programlarından fırsat bulup bir albüm yayınlamaya karar verdiler.

 

 

Let Me Get What I Want isimli proje, anlaşılabileceği üzere The Smiths'ten feci şekilde ilham alıyor. Toplamda 10 şarkı ve bu şarkılara hazırlanmış videolardan oluşacak kayıt, 2015 yılı içerisinde yayınlanacak. İşin güzel kısmı 10 şarkının tümünde birden The Smiths basçısı Andy Rourke yer alacak.

 

 

The Smiths ve James Franco'nun kucaklaşmasının ilk meyvesi This Charming Man'in videosu geldi bile. "Bir el atmadığın The Smiths kalmıştı James Franco" diyenler de demeyenler de izlesin.