KLAVYE VE MOUSE’A EMMİOĞLU MU GELİYOR?

KLAVYE VE MOUSE’A EMMİOĞLU MU GELİYOR?


“flow” Görücüye çikti


Mouse ve klavye ile yetinemeyenlerden misiniz? 21. yüzyılda hala touchpad, mouse ve klavyenin bermuda şeytan üçgeninde sıkışıp kalmak işinize gelmiyor mu? Sakin olun, sıradaki haberimiz sizler için.

 

 

Senic isimli bilgisayar donanım eşyaları tasarlayan bağımsız şirket, tüm bu şikayetlerinizi duydu ve mouse-klavye kardeşliğine yeri gelince alternatif, yeri gelince üçüncü kardeş olacak bir proje geliştirdi. Özellikle insan elinin daha aktif kullanımını amaçlayan şirket, klavyelerden aşina olduğumuz “Touchpad” ile mouse karışımı Flow adında bir cihaz tasarladı. Avuç içi kadar büyüklükte bir dokunmatik alandan oluşan Flow’un etrafında hassas bir bilezik bulunuyor. Bu sayede Flow’la mouse ve klavyeye oranla daha ince ayarlar kolaylıkla yapılabiliyor. Özellikle bilgisayarla çalışan tasarımcıların hayatını büyük ölçüde kolaylaştırması beklenen cihazla oyun oynamaktan tutun her türlü bilgisayar programını on numara bir şekilde kullanmak mümkün. Flow tek başına yenilikler getirse de klavye ve mouse’la birlikte de çalışabiliyor. Yani yeri geldiğinde takım oyuncusu oluyor.

 

Bağımsız projelerin destekçisi indiegogo.com’da görücüye çıkan proje, 50.000 dolarlık amacına çoktan ulaştı bile. 3 Ocak 2015 tarihine kadar yardımlarınızı bekleyen projeye hala destek olup çeşitli indirimlerden yararlanmak mümkün.