KOŞ HANIM: 50 SHADES OF GREY’DEN YENİ TEASER GELDİ!

KOŞ HANIM: 50 SHADES OF GREY’DEN YENİ TEASER GELDİ!


ünlem ünlem


Ev hanımı/yazar E. L. James’in Atlantik okyanusundan geniş hayal gücünün ürünü 50 Shades of Grey serisi çıktığı günden satış rekorları kırmasının yanında, ilişkiler için ‘Fanteziye Giriş:101’ isimli hem örnekli hem uygulamalı bir kurs kitabı oldu. Dünya çapında milyonlarca kişi daha ilk kitabı bitirmeden Lars von Trier havalarında 50 Shades of Grey’i sinemaya uyarlamışken, geçtiğimiz sene film haberinin gelmesiyle tüm Grey hayranlarının duaları kabul oldu.

 

4 ay önce gelen ilk fragmanda Jamie Dornan’ın neden Christian Grey için doğru seçim olduğunu, kendisinin adonis kaslarının ne kadar saygıdeğer olduğunu keşfetmiş, Beyonce’nin Crazy In Love şarkısını bambaşka bir seksilik makamında dinlemiştik.

 

 

14 Kasım’da çıkacak ikinci fragmandan önce bir teaser yayınlayan Universal Pictures, bizi Christian Grey’in adonislerinden sonra şimdi de trapezius kaslarıyla ve aşırı obsesif görünen gardırobuyla tanıştırıyor. Teaser’ın sonunda şarap kadehinin durduğu masanın, Grey ve Steele’in istiridyenin afrodizyak etkilerini keşfettiği akşam yemeğine ait olduğunu düşünüyor, 14 Kasım için geri sayıma başlıyoruz.