LEONARDO DICAPRIO’NUN 40. DOĞUM GÜNÜNE MANKEN YAĞDI

LEONARDO DICAPRIO’NUN 40. DOĞUM GÜNÜNE MANKEN YAĞDI


İşte Giremeyeceğimiz Partiden Görüntüler


11 Kasım'da 40. doğum gününü kutlayan Hollywood tarihinin Oscar talihsizi Leonardo DiCaprio, özellikle The Wolf of Wall Street sonrası yaşadığı yıkımla son 1 yılda çok acayip şekillerde karşımıza çıktı. Homeless'ı andıran yeni imajıyla saç ve sakalını denizci düğümü gibi birbirine dolayan, bol hamur işine abanıp kiloları bünyesine katan, ama her şeye rağmen hayır işinden eksik kalmayıp BM İyi Niyet Elçisi görevini üstlenen DiCaprio, tahminimizce doğum günü pastası üzerindeki mumları üflerken tek bir şey diledi. O tek şey de yüzde bin milyon Oscar heykelciğiydi.

 

Kankalarda doğum günü qeyfi

 

 

Son 1 yıldır tam bir party boy gibi yaşadığı hayatı DiCaprio'ya süper modellerle çevrili bir dünya sundu. Serdar Ortaç'ın minibüse Rus kızları attığını gören ve bunun 20 gömlek üstü bir yaşam tarzı benimseyen oyuncu, haliyle doğum gününde de bu hayat tarzına yakışır bir kutlama yaptı. Kaliforniya'daki Soho House'u kapatan Oscar'sız kral, ünlüler ve süper modellerin akın ettiği bir geceye ev sahipliği yaptı. Kulislerden gelen dedikodulara göre doğum günü guestlist'inin yüzde 80'i süper modellerden oluşuyordu. Her tarafın Victoria's Secret kataloğunu andırdığı gecede Adam Levine, Russell Simmons, Robin Thicke ve Tyrese gibi sosyetenin ünlü isimleri de hazır bulundular.

 

 

 

Partiye katılan konukların eli boş durur mu? Tabii ki durmadı. Eline akıllı telefonu alan DiCap'in doğum gününden paylaşım yapma yarışına girdi. Ortaya bizim doğum günlerimizde deneyimleme şansına erişemediğimiz türden manzaralar çıktı.

 

 

 

Darısı McDonald's oyun katında kutlayacağımız doğum günü partilerimize…