MACAULAY CULKIN’İ KİM ÖLDÜRDÜ?

MACAULAY CULKIN’İ KİM ÖLDÜRDÜ?


Sazan Avi Başlasin


Uğruna cenaze namazları kılınan Macaulay Culkin’in sahte ölümü nasıl ortaya çıktı?

 

Home Alone ile nazara gelen ve seneler boyu iki yakası birleşmeyen Macaulay Culkin’in öldüğü haberi geçtiğimiz gün kulaktan kulağa yayıldı. Evinde ölü bulunduğu iddia edilen Culkin’in sahte ölümünde bütün detaylar düşünülmüştü. Peki bu ayrıntılı plan nasıl işledi?

 

Her şey Macaulay Culkin adına açılan bir Facebook sayfasıyla başladı. Culkin’in anısına açılan sayfada ‘Culkin özlenecek ama unutulmayacak. Ona olan sevginizi göstermek için lütfen sayfayı beğenin ve paylaşın.’ yazılmasıyla ilk ateş yakıldı. Sayfayı kuranların açtığı sahte MSNBC sitesinde ölüm haberi de yayınlanınca, Culkin ölmeden mezara konuldu. Sahte haberde oyuncunun sanılanın aksine tertemiz evinde ölü bulunduğu ve ölüm sebebinin henüz bilinmediği yazıyordu.

 

Hobi olarak insanlara hayatlarının en kötü performansını izletmeye çalışan Pizza Underground’un solisti Macaulay Culkin, grubun Twitter sayfası üzerinden iddialara cevap verdi. Canlı bir fotoğrafını koyarak ölmediğini oldukça net bir şekilde ortaya koyan Culkin, hayranlarının ‘Allah uzun ömürler versin.’ temalı dileklerini kabul etti.