SHIA LABEOUF’TAN BİR SAATLİK SESSİZ RÖPORTAJ

SHIA LABEOUF’TAN BİR SAATLİK SESSİZ RÖPORTAJ


Söz Gümüşse Sükut Altindir


27 Eylül Cumartesi günü, Dazed editörü Aimee Cliff yatakta hafta sonu keyfi yaparken Shia LaBeouf'tan bir e-mail alıyor. Twitter'dan onlarca sahte Shia LaBeouf hesabı tarafından takip edilen Cliff, e-mail’i açana kadar bunun bir tür şaka olduğunu düşünüyor. Gelen kutusundaki ismin tüm psychedelic'liğiyle ve tüm samimiyetiyle Shia LaBeouf’ın ta kendisi olduğunu fark ettiğinde ise aheste cumartesi günü birkaç haftalık e-mail alışverişinin başlangıcı oluyor. 

 

 

Online bir mektup arkadaşlığının başlangıcı ve ikilinin LaBeouf’ın Londra'daki otel odasında buluşması arasında, oyuncu hayli sarsıcı itiraflarda bulunuyor. Tek çocuk olan Shia LaBeouf, Home Alone filmindeki kalabalık ailelere çok imrendiğini söylüyor ve kendisi için hayatın anlamını; hayattaki amacını, bağlanacağı şeyleri, önsezi yeteneğini bulmak ve başkalarına da bu konuda yardım etmek olarak açıklıyor. 

 

 

Shia LaBeouf, Los Angeles'taki Cohen Gallery'de vuku bulan sergisi #IAMSORRY esnasında başına gelen acayip tecrübeyi de paylaşıyor. LeBeouf, bir kadının gelip önce odada bulunan kırbaçla kendisinin bacaklarını kırbaçladığını, sonra kıyafetlerini çıkarıp kendisine tecavüz ettiğini söylüyor. Bu sırada kadının erkek arkadaşı ve kendisinin kız arkadaşının odanın dışında beklediğini ekleyen LaBeouf, sevgilisi Mia Goth'un haberi duyunca yıkıldığından bahsediyor.

 

 

Shia LaBeouf, Aime Cliff ile online mektup arkadaşlığını Fury'nin Londra galası esnasındaki 1 saatlik sessiz bir buluşmayla bitiriyor. İkili kafalarında GoPro kamera takılmış bir halde 1 saat boyunca kah birbirine melül melül bakıyor kah kahkahalara boğuluyor.