STAR WARS SPIN-OFF FİLMİNDEN HAVADİSLER VAR

STAR WARS SPIN-OFF FİLMİNDEN HAVADİSLER VAR


Disney Efsaneyi Bölüp Bölüp çoğaltiyor


Disney’e satıldı, serinin içine edecekler, oydu buydu derken yeni Star Wars filminin The Force Awakens adıyla Aralık 2015’te vizyona gireceği duyuruldu ve herkes üç gün önce yaptığı eleştirileri unutup, heyecandan şafak saymaya başladı.

 

 

Hazır gazı vermişken hızını kesmeyen Disney, hatırı sayılır bir zamandır söylentileri dolaşan  Star Wars karakterlerine solo filmler yapma projesini de resmi olarak açıklamıştı. Projeyle iliglili yeni detaylar da geldi.

 

Gareth Edwards’ın yöneteceği ilk spin-off’un The Force Awakens’ın da çekildiği, Londra’daki Pinewood stüdyolarında 3D tekniğiyle çekileceği haberiyle artık konuyla ilgili daha detaylı bilgiye sahibiz. Kronolojik olarak yeni çekilecek üçlemenin arasındaki zamanda geçecek ilk spin-off’un hikayesi konusunda henüz net bir bilgi yok. Gösterim tarihi ise 2016 olarak planlanıyor. Eğer bir aksilik çıkmazsa Disney’in filmleri bir üçleme parçası, bir solo proje şeklinde birdirbir oynatarak piyasaya sürmesi bekleniyor.

 

 

Üç filmden oluşacak ana hikayenin yanına en az üç tane de solo film çekmeyi kafasına koyan Disney, önümüzdeki 10 yılda bizi Star Wars denizlerinde boğacak gibi görünüyor. Güzel çeksin de isterse yılda 10 tane Star Wars filmi çeksin biz yine izleriz diyor ve şafak saymaya devam ediyoruz.