STAR WARS: THE FORCE AWAKENS’TAN FRAGMAN İZLEMEYE HAZIR MISINIZ?

STAR WARS: THE FORCE AWAKENS’TAN FRAGMAN İZLEMEYE HAZIR MISINIZ?


J.j. Abrams'tan Bayram Hediyesi


Disney'in "parası neyse verip" haklarını LucasFilm'den satın aldığı Star Wars serisi, 4-5-6'yla başlayıp 1-2-3'le devam eden hikayesini 7-8-9'la taçlandırmaya hazırlanıyor. Hem Star Trek hem de Star Wars serisinde yönetmenlik yapma şerefine ulaşan ve bu özelliği ile geek'ler arasında tanrı moduna ulaşan J.J. Abrams'ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Episode VII: The Force Awakens'ın çekimlerinin bittiği geçtiğimiz haftalarda müjdelenmişti. Müjdelerden müjdeler beğenen Abrams, kutlu bayram Şükran Günü'nü hazırlananlara müthiş bir hediye verileceğini resmen onayladı. Bir iki gündür dedikodu şeklinde yükselen "İlk fragman geliyor" haberleri force'una kuvvet yönetmen tarafından resmen ilan edildi.

 

 

Cuma günü seçilmiş Amerikanya sinemalarında Star Wars: The Force Awakens'tan ilk fragman gösterilecek. Haliyle internete de anında sızacak bu üzerine onlarca anlam yüklenesi fragmanın süresi ise 88 saniye olacak.

 

 

18 Aralık 2015'te vizyona girecek film, eskiyle yeni usta bir kuruyemişçi tarafından harmanlanmışçasına karşımıza çıkacak. Harrison Ford, Mark Hamill, Max von Sydow, Carrie Fisher, Andy Serkis, Adam Driver, Lupita Nyong'o, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson ve Christina Chong'lu kadro önümüzdeki 10 yılın popüler kültür haritasında büyük yer edinebilir.