TEKNOLOJİ HABERLERİNİN YENİ BAŞKENTİ: FACEBOOK

TEKNOLOJİ HABERLERİNİN YENİ BAŞKENTİ: FACEBOOK


Hayati Facebook'tan İbaretlere Müjdeli Haber


İlkokul arkadaşlarımızı bulup onlarla kedili video ve Temel fıkraları paylaşmak fikri üzerine kurulan, daha sonraları dünyanın en büyük sosyal medya ağına dönüşen Facebook büyüme konusunda hız kesmiyor. “Oh siteyi kurdum keyfime bakayım” diye düşünmeyen Mark Zuckerberg, Facebook’u sürekli geliştirip daha da büyütecek yenilikler peşinde koşuyor.

 

 

Facebook’un inceden inceden peşinde olduğu bir konu güncellik. Facebook’un sadece arkadaş listesinden ibaret olmasını istemeyen Zuckerberg, siteyi daha güncel tutmak istiyor. Facebook bu amaçla haber kaynağını daha güncel tutmak için yenilikler yapıyor. Bu gayesine yardımcı olması için Storyful isimli haber ajansını satın alan Facebook, geçtiğimiz günlerde FB Newswire isimli günlük haber sayfasını kullanıcılarının beğenisine sunmuştu. Storyful bu kez benzer amaçlarla FB Techwire isimli teknoloji sayfasını hazırlamaya başladı. Her türlü teknolojik gelişmeyi kullanıcılara en hızlı şekilde ulaştırmayı amaçlayan sayfa bugün Facebook’ta aktif hale geldi.

 

Hali hazırda hayatımızın devasa bir bölümünü işgal eden Facebook, bununla da yetineceğe benzemiyor. “Dünya Facebook Olsun” isimli örgütü kurmaya hazırlanan Mark Zuckerberg, bakalım ilerleyen günlerde nasıl yeniliklerle karşımıza çıkacak?