TEKTEKÇİ ÇALDIĞINIZ SHOT BARDAKLARINI GERİ İSTİYOR

TEKTEKÇİ ÇALDIĞINIZ SHOT BARDAKLARINI GERİ İSTİYOR


Bir Barin İsyani


Tektekçi, çaldığı shot bardaklarını geri getiren müşterilerini ödüllendirmeye karar verdi.

 

Gece dışarı çıktı mı biraz da alkolün etkisiyle, kimsenin ‘Çalamazsın’ dememesine rağmen ‘Ben bunu çalarım!’ çıkışını yapan insanlar, insanlarımız… Kah bir sergi açılışında bir yandan Malevich anlatıp bir yandan viski bardağını cepleyen sanat gönüllülerimiz… ‘Al al at şunu çantana!’ diye sevgilisinin çantasını bok püsürle dolduran romantiklerimiz… İşletmeciler size bela okuyor. Ertesi sabah envanter sayımında ortaya çıkan içler acısı tablo, çalışanların birbirine sarılıp ağlamasına sebep oluyor.

 

Bu tatsız durumu, lokum gibi bağlamak istediğine karar veren Tektekçi yeni bir kampanya başlattı. ‘Tektekçi Shot Bardaklarını Geri Çağırıyor!’ isimli kampanya kapsamında çaldığınız shot bardaklarını Kasım ayı içinde mekana götürürseniz, bir shot sizin oluyor. Mekandan çaldığınız bardakla ayrılmanız mümkün aynı zamanda.

 

 

Tektekçi’nin bu girişimini güzel bir kampanya olarak değerlendirebiliriz fakat elinizde shot bardaklarıyla gittiğiniz mekandan polis otosuyla çıkmak da mümkün çünkü bardak çalmak dünyadaki en dürüst hareket değildir.