TINDER YETMEDİYSE PLUS’IYLA TANIŞIN

TINDER YETMEDİYSE PLUS’IYLA TANIŞIN


Tinder Plus'la Vip Tinder Deneyimi


Esra Erol’la İzdivaç’ın ciddi düşünmeyen sosyal medya versiyonu seviştiren uygulama Tinder’a yenilikler gelmeye devam ediyor. Geri alma tuşunun uygulamaya ekleneceği ve bunun paralı olacağı daha önce belirtilmişti, ancak Tinder bu kez ücretli yeniliklerin bütün detaylarını konuyu İstanbul’un da dahil olduğu seviştiren videosuyla açıkladı

 

 

Videoya geçmeden önce kısaca yeniliklerden bahsedelim. Öncelikle yeni özellikleri barından paketin adı Tinder Plus olarak belirlendi. Plus’un getirdiği iki büyük yenilik ise Undo ve Passport. Undo adından da anlaşılacağı gibi yanlışlıkla ekranı sola kaydırıp beğenmedim dediğinizde size geri dönüp tekrar o kişiye yürüme şansı sağlayacak. Passport ise o anki konumunuzu değiştirerek başka şehirlerde de partner aramanıza olanak verecek. Tatile çıkmadan ekmeğini garantiye almak isteyenler için kullanışlı olacak bu özelliğin yurtdışında bilinmez ama ülkemizde “Dur bakayım Rusya’da ne kızlar var?” şeklinde suistimal edileceğine kesin gözüyle bakabiliriz.

 

 

Gelelim haberin asıl bombasına. Yani Tinder’ın bu özellikleri tanıtmak için hazırladığı tanıtım filmine. Filmde New York’ta yaşadığı görülen hanım kızımız tatile çıkmaya karar veriyor ve önce Londra yollarına düşüyor. Londra’da kafaladığı İngiliz beyefendisiyle eğlencenin dibine vuran ablamız daha sonra İngiliz’e kapıyı göstererek soluğu tekrar Tinder’da alıyor ve  Passport özelliğiyle daha Londra’dayken yolunu yapıp Paris’ten başka bir abimizi buluyor. Paris tatili bitince de İstanbul’a geçiyor. Attan inip eşeğe binilir mi diye düşünen ablamızın aklı hala Fransız’da olduğu için İstanbul’da Tinder’dan aranmıyor, Fransız abimiz de romantik bir şekilde soluğu İstanbul’da alıyor ve daha sonra birlikte küçük bir Kapadokya gezisine çıkıyorlar. Buraya kadar ülkemizi tanıtmasından yersiz bir mutluluk duyduğumuz film, memleket insanın en hassas olduğu konu olan “Türkiye’de deveye binilmiyor” mevzusuna değiniyor ve romantik çiftimizi Kapadokya’da deveye bindirip bu konuda aşırı hassas Türk insanını hayal kırıklığına uğratıyor.