TINDER’DAN HATALARINIZI GERİ ALMA ÖZELLİĞİ

TINDER’DAN HATALARINIZI GERİ ALMA ÖZELLİĞİ


Giden Fotoğraf Geri Gelecek


Teknolojinin tek gecelik ilişkiyle buluştuğu uygulama Tinder’da yenilikler yolda. Hayatınızın aşkını bulma olasılığınızın oldukça düşük olduğu uygulama, en azından yanlışlıkla da olsa hoş bulduğunuz birini es geçtiğinizde artık size geri dönüş imkanı sağlıyor. Önünüze gelen yığınla insanı bir sağa bir sola iterken kim bilir kimleri kaçırıyorsunuz hiç düşündünüz mü? Ya da hiç taş gibi kızı, yumurta gibi çocuğu kaçırdım dediniz mi? Son pişmanlık artık fayda ediyor.

 

 

Tinder’in kurucusu Sean Rad, uygulamanın geleceği hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Planladıkları ilk yeni özellik olan geri alma tuşuyla artık insanların yanlışlıkla beğenmedikleri kişileri geri alabileceklerini söyledi. Bir diğer yenilik ise konum ile ilgili. Bildiğiniz gibi Tinder’da sadece belli mesafedeki insanlara yürüme şansınız var, yeni gelen özellikle uygulama size dünyanın her tarafından potansiyel tek gecelik ilişkinizi, pardon sevgilinizi bulmanıza yardımcı olabilecek. Şu an için kesinleşen bu iki özelliğin tek kötü yanı ise; henüz ücretleri belli olmasa da parayla satın alınabileceği.

 

 

Uzak gelecek için düşünülen ve henüz kesinleşmeyen üçüncü yenilik ise sevdiğiniz mekanlara giden diğer insanları bulmak üzerine düşünülüyormuş. Seviştirmeye yemin etmişçesine atağa kalkan Tinder, kim bilir kaç tane mutlu mesut tek gecelik yuva daha kuracak?