TÜRK ROCK MÜZİĞİ HARİKA İLLÜSTRASYONLARLA BULUŞTU

TÜRK ROCK MÜZİĞİ HARİKA İLLÜSTRASYONLARLA BULUŞTU


Alkişlar Anatolian Rock Revival Project'e


 

 

Ülkemiz sınırları içerisinde yer aldıkları için teşekkür etmemiz gereken harika illüstratörlerimiz, birbirinden harika işleriyle hafızalarımıza farklı kaydolmaya devam ediyorlar. Anatolian Rock Revival Project projesi kapsamında toplanan yetenekli mi yenetekli illüstratörlerimiz, 60 ve 70'li yıllarda dönemin müzik akımının hakkını ülkemizde de layığıyla veren şarkıcı ve gruplara birbirinden değerli saygı duruşlarında buunuyorlar. Şimdilerde Tame Impala gibi grupların başını çektiği psychedelic rock revival akımının ilham kaynaklarından olan Mavi Işıklar, Erkin Koray, Silüetler, Cem Karaca ve Apaşlar, Barış Manço, TPAO Batman Orkestrası, Moğollar, Hardal, Bunalımlar ve daha nice ismin illüstrasyonlarla hayat bulduğu projede Türk rock'ının en efsanevi dönemlerine tek yön yolculuk yapabilmek mümkün.

 

 

 

Birbirinden güzel projelerine tanıklık ettiğimiz Fikr'et'in destek verdiği bu projede şu an için 7 kişi gönüllü olarak çalışıyor. Ama aklınızda bulunsun, büyümeye karşı da boş değiller. Eğer yeteneğinize güveniyorsanız, kapılarını aşındırmanızda fayda var. 

 

 

 

 

Şimdiye kadar Zeynep Başay, Murat Kalkavan, Kaan Bağcı, Ethem Onur Bilgiç, Mert Tugen ve Sedat Girgin’in işlerine yer verilen projede her hafta farklı bir sanatçının görsel paylaşılıyor. Yakında video paylaşımına da geçecek olmalarının projenin değerini daha da arttıracağına eminiz.