VİTRİN TASARIMINI FARKLI BİR BOYUTA TAŞIMAK: BERGDORF GOODMAN

VİTRİN TASARIMINI FARKLI BİR BOYUTA TAŞIMAK: BERGDORF GOODMAN


Lüks Mağazaya Lüks Vitrin


New York’un en az kendisi kadar ünlü Fifth Avenue’sunda her yıl; Şükran Günü’ydü, Noel’di derken mağazalar vitrin görselleri namına büyük bir kapışma içine giriyorlar. Bu caddenin inci tanelerinden biri olan, bütün bir memleketin lüks ihtiyacını karşılayan Bergdorf Goodman mağazası ise, vitrin tasarımında bu sene bambaşka boyutların kapılarını aralıyor.

 

 

Bergdorf Goodman’ın vitrin süslemelerinden sorumlu yöneticisi David Hoey, bu senenin temasını ve çalışmaların ön hazırlıklarını The Creator’s Project’e anlattı. 17 yıldır mağazanın vitrin süslemelerini yöneten Hoey, bu seneki tasarım hakkında konuşurken alçakgönüllülük düğmesini kapadı ve kendi çalışmasına 10 numara 5 yıldız verdiğini söyledi.

 

 

Edebiyat, müzik, mimari, resim ve tiyatroyu bir potada eriterek oluşturdukları bu yılki temanın adı “The Art”. Edebiyat penceresi kısmında, Emily Dickinson, William Shakespeare ve Herman Melville’in portreleri; Homer ve Edgar Allan Poe’nun keçeden büstleri yer alıyor. Müzik penceresi kısmı ise, göz alıcı bir trompeti çalan vitrin mankeniyle alkışı hak ediyor.

 

 

 

Kar spreyiyle yazılmış “Hoş Geldin Yeni Yıl” yazılarına alışık bizler için hayranlık uyandırıcı olan bu çalışmaları için vitrin ekibini bizzat tebrik etmek istiyoruz. Yaratıcılarına “Emeğinize sağlık” denmeyi sonuna kadar hak eden Bergdorf Goodman’ın vitrin süslemeleriyle sizleri baş başa bırakıyoruz.