VÜCUDUNDAN MEMNUN OLMAYAN YETİŞKİNLER VS. ÇOCUKLAR

VÜCUDUNDAN MEMNUN OLMAYAN YETİŞKİNLER VS. ÇOCUKLAR


çocuklardan Kendine Güven Dersi


İnsanlar kafalarında yarattığı ideal insanı ararken kendilerini kaybediyor. Hal böyle olunca kendileriyle barışık olmayan insanlar estetik cerrahların emeklilik fonlarını kabartıyor ya da kendi güvensizlikleri içinde boğuluyor. Sahip olduklarıyla mutlu olmayıp, olmadıklarının peşine düşen insanların kendileriyle ilgili memnuniyetsizlikleri bitmezken JubileeProject’in hazırladığı video, çocuklukla yetişkin hayatlarımız arasında bir yerde kaybettiklerimizi bize hatırlatıyor.

 

 

Çocuk ve yetişkinlerden oluşan bir kalabalığa “Kendinizle ilgili bir şey değiştirebilseydiniz, neyi değiştirirdiniz?” sorusunu soran JubileeProject, yıllar içinde kendimizi altına soktuğumuz eleştri merceğinin ne kadar kalınlaştığını gözler önüne seriyor. Yetişkinler alnının geniş olmasından, doğum çatlaklarından ve boy kısalığından şikayet ederken; çocuklar masalsı birkaç değişiklik dışında kendileriyle ziyadesiyle barışık.

 

Kendini mütemadiyen eleştiren yetişkinlerin, vücuduna bir denizkızı kuyruğu eklemek isteyen ufaklığın boyunu aşan kendine güvenine sahip olmasını temenni ediyoruz.