YENİ THE LIBERTINES ALBÜMÜNDEN HABER VAR!

YENİ THE LIBERTINES ALBÜMÜNDEN HABER VAR!


Carl Barat'tan Bayram Havasi Yaşatacak Sözler


Birkaç konser için başladıkları reunion turnesininin kapsamını daha da genişleterek has İngiliz indie rock müziği özleyenleri yıllar sonra sevince boğan The Libertines'ten müjdeli haberler var. Şu an sayısını hatırlamadığımız kadar çok gittiği Bangkok'ta bir kez daha rehabilitasyon tedavisinde bulunan Pete Doherty'i ziyarete giden Carl Barat, yeni The Libertines albümüyle ilgili nefis gelişmeleri açıkladı.

 

 

Turne sırasında parça parça yazdıkları yeni şarkıların yavaş yavaş tamamlandığını ve şu an için 5 yeni The Libertines şarkısının hazır olduğunu söyleyen Barat, Doherty'i ziyareti sırasında da yeni şarkı yazdıklarını, henüz kaydın ikinci günde olmalarına rağmen fazlasıyla yol kat ettiklerini söyledi. Bu şarkılardan birinin şimdilik isminin Woke Up Again olduğunu da eklemeyi ihmal etmedi.

 

Aralarındaki kimyanın birçok insanın iddia ettiğinin aksine asla bozulmadığını, böyle bir şey olsa bile sahip oldukları bağ sayesinde durumu kolayca düzelteceklerini belirten Barat, Pete Doherty'nin uyuşturucu nedeniyle girdiği rehabilitasyonun da çok iyi gittiğini söyledi.

 

Bonus olarak şunu verelim. Carl Barat'ın diğer grubu The Jackals'ın ilk albümü Let It Reign, 16 Şubat 2015'te yayınlanıyor. İlk video Glory Days de geldi.