2014’ÜN MÜZİK ADINA ÖNEMLİ ANLARI TEK İLLÜSTRASYONDA

2014’ÜN MÜZİK ADINA ÖNEMLİ ANLARI TEK İLLÜSTRASYONDA


Tüm İllüstrasyonlara Hükmedecek Tek İllüstrasyon


Yıl sonunun gelmesiyle birlikte 2014'ü müzik adına özetleyen ne kadar liste varsa Z raporu gibi önünüze diziliyor. En iyi albümlerden çıkıp ilk sağa döndüğünüzde en iyi albüm kapaklarına, oradan karşıya geçtiğinizde ise en iyi şarkılara rastlıyorsunuz. Play Tuşu olarak bizim de bu konularda üstümüze düşeni yerine getirmek için gün saydığımızı hatırlattıktan sonra sizleri harika bir illüstrasyona yelken açtırmak niyetinizdeyiz.

 

Kulaklık gibi kulaklık Bose, kendini satmanın harika bir yolunu bularak 2014'ün önemli müzik anlarını tek bir illüstrasyonda pekiştirmiş. "Kime göre, neye göre en önemli anları?" diyenler olabilir. Bu oldukça göreceli konuyu hafiften ana akım müziğe yaslanarak değerlendirmiş Bose. Çıkış noktalarını beğenmeyebilirsiniz, ama sanatçı Merijn Hos'un elinden çıkan harika illüstrasyona karşı duygular beleyeceğinizi düşünüyor ve arttırıyoruz.

 

 

Jay Z ve Beyonce A.Ş'nin VMA'deki aile saadeti pozu, BBC'nin 27 şanatçıyla şov çektiği videosu, Kim Kardashian ve Kanye West'in Görgüsüzlük Düğün Salonu'ndaki nikahları, ice bucket challenge'e iştirak eden sanatçılar ve OutKast'in yeniden birleşmesinin merkez ilçeleri olduğu harika illüstrasyonu çeyizinizin en güzel yerine koyabilirsiniz.