30.000 İNSANA 6 DOLAR KARŞILIĞI BİR KUTU BOĞA DIŞKISI SATMAK

30.000 İNSANA 6 DOLAR KARŞILIĞI BİR KUTU BOĞA DIŞKISI SATMAK


ürün Değişimi Yoktur


İnsanların indirimli alışveriş yapabilmek adına birbirini gerçekten de ezdiği bir Black Friday'i daha geride bıraktık. Aslında Batı ülkeleri geride bıraktı. Biz de Noel gibi evlat edindiğimiz bu geleneği yavaş yavaş ülkemiz mağazalarında görme şansına eriştik. Lakin; ünlü kart oyunu Card Aginst The Humanity'nin yaratıcılıkta nevi şahsına münhasırlığı sahip üreticileri, Black Friday'e karşı nefretlerini çok acayip bir projeyle pekiştirdiler.

 

 

Tam 30.000 adet üretilen Cars Against The Humanity özel Black Friday versiyonunu satın alan insanlar, şokun en iğrendirici verisyonlarından birini yaşadılar. Çünkü Black Friday'de 6 dolar karşılığı satın aldıkları kutuları açınca hiç beklemedikleri bir sürprizle karşılaştılar. Amerika'nın farklı bölgelerine dağıtımı yapılan 30.000 kutunun içinden, üstünde Bullshit yazan boğa dışkısı çıktı.

 

 

Cards Against The Humanity'nin yaratıcılarından Max Temkin bu sıradışı kampanyayı şöyle açıklıyor: "Black Friday'den nefret ediyoruz. Şükran Günü gibi önemli bir günün ardından sahip olduklarımıza şükretmemiz gerekirken, 50 dolarlık televizyon satın alabilmek için birbirimizi yiyoruz."

 

 

Bu arada satışı yapılan 30.000 adet Bullshit'in geliri, aç ve yoksul insanlar için çalışan Heifer International isimli kuruma bağışlanacak.