ANGELINA JOLIE CHRIS MARTIN’İ DAĞA KALDIRMIŞ

ANGELINA JOLIE CHRIS MARTIN’İ DAĞA KALDIRMIŞ


Miracles'in Mavi Boncuk'tan Aldiği İlham


Angelina Jolie'nin yönetmenlik koltuğunda oturduğu yeni filmi Unbroken'da 2. Dünya Savaşı kahramanı Louis Zamperini'nin hikayesini izleyeğiz. Önümüzdeki hafta vizyona girecek filmde bizleri beklentiye sokacak bir sürü etken mevcut. Angie'nin yönetmenlik kariyerindeki şimdilik muhtemel zirvesi olması beklenen filmde Coen Kardeşler'in senaryo yazımındaki katkısı iştahımızı fazlasıyla açıyor. Başrollerinde Jai Courtney, Jack O'Connell, Domnhall Gleeson ve Garrett Hedlund'u izleyeceğimiz Unbroken'ın bir iddialı tarafı da soundtrack'leri.

 

 

Soundtrack uzmanı Alexandre Desplat'nın müzikleri filmin atmosferine büyük katkıda bulunabilir. Ekstra olarak Coldplay'in En İyi Şarkı Oscar'ına adaylığını koyması beklenen Miracles isimli yeni şarkısı da filmde kendisine yer bulacak.

 

 

Geçtiğimiz hafta kulaklarımızı ilk kez okşayan şarkının arka planında ise değişik bir hikaye var. Chris Martin'in sözlerine bakılırsa Angelina Jolie, bizim has İngiliz'i şarkı uğruna kaçırmış. Vulture'a konuşan Martin, Mavi Boncuk'taki Emel Sayın'a dönüştüğü hikayeyi şöyle anlatıyor; "Angie'den 'Benimle gizli lokasyonda buluş. Orada gözlerin bağlanacak ve 7 eski Navy Seal üyesi tarafından alıkonacaksın.' diye bir mesaj aldım."

 

Bu mesajın ardından şaka dozajını arttıran Chris Martin şöyle devam ediyor; "Kafama vurup bayıltıldıktan sonra beni kaçırdılar.  Uyandığımda bir ofistedydim, Brad Pitt şınav çekiyor, Angelina Jolie de tacıyla karşımda oturuyordu. Bu sırada boğazıma dayalı bir bıçak vardı. Jolie dedi ki; 'Ya bana bir şarkı yazarsın, ya da…'. Brad Pitt de 'Angie ne diyorsa o' diyerek karısını onayladı."

 

Bu şakalı hikayeye sebep olan şarkıyı bir de şimdi dinleyelim madem.