CUMARTESİ GECESİ ATEŞİNİZ CLUB BANGKOK NUBLU’DA

CUMARTESİ GECESİ ATEŞİNİZ CLUB BANGKOK NUBLU’DA


Yeni Mekan Eskimeyen Tat


20 Aralık gecesi Sinan Çetin İle Film Gibi'deki kapı açılacak ve dumanlar içinden Club Bangkok çıkacak. 2010 yılında İstanbul gece hayatına Rosetta gibi bir iniş yapan Club Bangkok, Nublu'nun yeni mekanında eskimeyen tadıyla çeşnicibaşı görevini üstlenecek ve eğlence promilini en tadından yenmez şekilde kökleyecek. 

 

 

Club Bangkok son 4 senede unutulmayan gecelere imza attı diyemeyeceğiz. Zira, aşırı doz eğlenceyle geçici hafıza kayıplarına yol açan ve ertesi sabaha Eternal Sunshine of The Spotless Mind gibi uyanmanıza sebep olan Club Bangkok'un her performansı Fifty First Kiss tadında. Nice aşkların tohumunu en indie şarkılarla sulayan, ilanı aşklarda peçeteden istek bile alan, depresyon halinde Xanax etkisi yaratan, hayatın dertlerinden bir gecelik çıkış bileti olan Club Bangkok'un tek derdi sizi 2015'e layıkıyla hazırlamak. 

 

 

Peki, yaşamayanın asla bilemeyeceği, yaşayanınsa "Aslaağğ aslağğ vazgeçemem senden aslağğ" dediği geceye nasıl hazırlanmalı? İlk olarak Cumartesi gecesine kadar içki detoksuna girmek şart. Sonra içinde en dans edilesi kıyafetleri kuru temizlemeye vermek gerek. WhatsApp grubu açarak, birbirini gaza getirmek de alternatifler arasında. 

 

 

 

 

Geldik ertesi güne… Pazar sabahı uyanınca kendine gelebilmen için hangover kürü hazırlamak hayati önem taşıyor. File portakal, Alka-Seltzer ve damacana sudan oluşan kürle sildiğin hafızana bir güzel “Evine dön” çağrısı yapabilirsin.

 

 

 

 

Bir sonraki Club Bangkok için şimdiden kara kara düşünmeye başlasınız iyi edersiniz.