DÜNYANIN EN BÜYÜK STARBUCKS’INA HOŞ GELDİNİZ

DÜNYANIN EN BÜYÜK STARBUCKS’INA HOŞ GELDİNİZ


Sağ Ayağinizla Girin 


White Chocolate Mocha olmadan işe gidemeyenlerin, Karamel Latte'siz gözünü açamayanların, kısaca kahvesiz kendine gelemeyenlerin uğrak noktası Starbucks, grunge’ın başkenti Seattle'da yaklaşık 1.400 metrekarelik devasa dükkanını açtı.

 

 

 

Starbucks Reserve Roastery and Tasting Room olarak adlandırılan yeni mega boy dükkan, kahve bağımlılığını lüks bir çizgiye taşımayı amaçlıyor. "Gurmeler için Starbucks" motto’suyla ciddi düşünen yeni mağazada, Starbucks'ın bağımlılık yapan kahve çekirdeklerinin kavrulduğu büyük, çok büyük bir makine bulunuyor. Bu sayede kahve çekirdeklerinin nasıl kavrulduğunu ve hazırlandığını merak edenler bütün bir süreci baştan sona HD kalitesinde izleyebiliyorlar. Yılda toplam değeri 1.4 milyon pound'luk kahve çekirdeğinin kavrulma noktası olacak bu yeni mağaza, şıkır şıkır tasarımıyla da göz dolduruyor. 

 

 

 

Dünyadaki en büyük Starbucks dükkanı hakkında NBC'ye konuşan Starbucks'ın CEO'su Howard Schultz, uzun zamandır bu konseptte bir yer açmayı planladıklarını söyledi ve yeni Starbucks'ı "Willy Wonka'nın Kahve Fabrikası"na benzetti.

 

 

Artık bir kahveden çok daha fazlası için doğru adres, Seatlle'daki yeni Starbucks olacak.