EVLENME TEKLİFİNE ÜNLÜLERİ ALET ETMEK

EVLENME TEKLİFİNE ÜNLÜLERİ ALET ETMEK


Gerçek Sevgi Ve Yaraticiliğin Buluşma Noktasi


Evliliğe karar vermek başlı başlı bir meseleyken, bir de sevgilinizin ayaklarını yerden kesecek havalı bir teklif bulmak hepten zor zanaat. O biçim evlilik teklifleri köşemizde daha önceden misafir ettiğimiz “dünyanın en büyük evlilik teklifi”, “Dr. Who temalı evlilik teklifi”, “1001 sosisle edilen evlilik teklifi” gibi sempatiklikte ve yaratıcılıkta çığır açan temalı evlilik tekliflerine bir yenisi daha eklendi.

 

 

Session grubunun davulcusu Jim MacAulay, 12 senedir beraber olduğu sevgilisi Sophie Hancock için dünya tatlısı bir evlilik teklifi videosu hazırladı. Ünlüler geçidini andıran teklif videosunda, MacAulay’ın tanışıp ikna ettiği ünlüler Sophie’ye “Jim ile evlenmelisin” mesajını veriyorlar. Video İngiliz komedyen Adam Buxton’ın Jim MacAulay’ı sıradışı bir olarak tanıtmasıyla başlıyor. İngiliz şarkıcı Ed Sheeran, CeeLo Green sahne adıyla bilinen Amerikalı rapçi/prodüktör Thomas DeCarlo Callaway, İrlandalı romantik prens Ronan Keating, Chic grubunun efsanevi gitaristi Nile Rodgers ve İrlandalı müzisyen Bob Geldof gibi ünlülerin “Onlar erdi muradına, biz çıkalım kerevetine” dileklerinde bulunduğu evlilik videosunun tamamlanması tam 4 sene sürdü.

 

 

 

Kendisi de müzisyen olduğu için, ismi geçen müzisyenlerle festivallerde ve radyolarda karşılaştığını ancak hepsiyle tanışıp ikna edebilmesinin uzun zaman aldığını belirten romantik ve yaratıcı müstakbel damat Jim MacAulay, arkadaşının Noel partisinde sevgilisine evlilik teklifi videosunu sundu. Anında “Evet”i kapan şanslı damat adayı, 2015’te evlenmeyi planladıklarını söyledi.