FARGO’NUN İKİNCİ SEZONUNDAN TRANSFER BOMBALARI

FARGO’NUN İKİNCİ SEZONUNDAN TRANSFER BOMBALARI


İpucu: çok Güzel Bir Kadin


Coen Kardeşler’in 1996 yapımı baş tacı filmi Fargo’nun televizyon uyarlaması halaylarla karşılanmış ve büyük başarı kazanmıştı. Bu başarının üzerine FX’te yayınlanan dizinin ilk sezonunun etkisinden hala çıkamayanlar için müjdeli haber gecikmemiş ve ikinci sezonun 2015’te çekileceği duyurulmuştu.

 

2006 yılında Minnesota’da yaşandığı söylenen gerçek bir olaydan yola çıkılarak yeniden yorumlanan Fargo’nun ikinci sezonu 1979 yılında geçecek. İlk sezonda Keith Carradine tarafından canlandırılan Lou Solverson'ın gençlik yıllarını izleyeceğimiz ikinci sezonda yepyeni isimler bizi bekliyor. “Soğuk bakışlarından, güzel yüzünden sen sorumlusun” dediğimiz Kirsten Dunst ve Breaking Bad’in acemi çıraklarından Jesse Plemons, ikinci sezonda evli bir çifti canlandıracaklar.

 

 

Kirsten Dunst, Peggy Blomquist isimli büyük şehirde yaşamanın hayalini kuran bir güzellik uzmanını, Jesse Plemons ise Peggy Blomquist’in eşi Ed’i canlandıracak.

 

 

18 dalda Emmy Ödülleri’ne aday gösterilen ve En İyi Mini Dizi ödülünü havada kapan Fargo’nun, tarihi henüz açıklanmayan ikinci sezonunu dört gözle bekliyoruz.