FİLMLER İÇİN SHAZAM YOK DİYENLERE GELSİN: THETAKE

FİLMLER İÇİN SHAZAM YOK DİYENLERE GELSİN: THETAKE


On Numara Beş Yildiz Mobil Uygulama


Mobil uygulamaların en kullanışlılarından biri olan Shazam sayesinde ortamlarda kültürsüz damgası yemekten kurtuluyoruz. Bir gece kulübünde çalan şarkıyı beğendiğimizde, DJ'in yanına el pençe divan gidip "Bu çalan ne?" deme zahmetinden kurtuluyoruz. Eğer bir DJ'sek, başka DJ'lerin setinden şarkı çalma girişimlerimiz başarıyla sonuçlanıyor. Peki ya filmler? Filmlerin canı yok mu? Var! Var ki ne var!

 

 

Girişimci Tyler Cooper'ın güzel beyninden çıkan mobil uygulama TheTake'ten haberiniz var mı? Varsa canınız sağ olsun, yoksa da biz varız. Uzun zamandır geliştirilme sürecinde olan kutlu mobil uygulama, sonunda tam randımanlı bir şekilde karşımıza çıktı. "TheTake ne halta yarıyor?" diyorsanız sizlere şöyle açıklayalım; bir nevi filmler için Shazam diyebileceğimiz uygulama, film sahnelerindeki lokasyonların neresi olduğunu ve karakterin üzerindeki kıyafet, çanta, şapka gibi eşyaların markalarını söylüyor. Böylelikle "Ay şu Sultan Süleyman'ın üstündeki sakalı çok beğendim. Aynısından ben de istiyorum." diyenler muradına eriyor.

 

 

Yapmanız gereken tek şey, filmi izlerken TheTake'i açmak. Böylelikle; o anki sahnenin lokasyonu ve sahnedeki objelerin markaları ışık hızıyla karşınıza çıkıyor.

 

 

Uygulamayı ŞURADAN indirebilirsiniz.